Obtížnost: Snadná | Vhodné pro sezónu: Jaro, léto |
Kategorie jídla: Hlavní chod, Oběd, večeře | Lze zmrazit: Ne |
Počet porcí: 6 | Doba přípravy: 30 minut |
Nutriční hodnoty: 324 kcal/1 361 kJ, 25 g bílkovin, 13 g sacharidů, 18 g tuků, 67 mg cholesterolu |
Dejte si skvělý letní salát s restovaným kuřecím masem. Lehký oběd nebo večeře pro každou příležitost, který Vám určitě zachutná.
Potřebné suroviny:
Postup přípravy:
Salát rozdělte rovnoměrně do šesti připravených talířů nebo misek. Na salát naaranžujte část kuřete, nakrájené vajíčko, rajčata, sýr, kousky slaniny, avokádo a cibulku.
Dresink připravíte smícháním olivového oleje, špetky soli a šťávy z limetky. Podávejte k dochucení salátu.
Tip pro Vás:
Polovinu římského salátu můžete nahradit salátem ledovým. Výsledný pokrm bude křupavější a šťavnatější.
Zdroj: http://www.webmd.com